Veiledning i det maskuline

Torstein har lang erfaring i mannsarbeid og utvikling av maskulinitet, og veileder menn spesifikt i denne siden ved seg selv.

Å være mann er for mange en utfordring i dagens samfunn. Vi har få sunne rollemodeller, og dessverre har vi få arenaer for menn å utvikle seg på og uttrykke sine maskuline sider. Dette betyr at mange deler av vårt vesen aldri har fått modnes fra gutt til mann, og vi opplever å komme til kort i parforhold og familie, og vi vantrives av og til i våre egne individuelle liv.

Å bli en moden mann med sunn maskulinitet innebærer å gå dypt i sårene våre fra oppveksten og å integrere vår natur og biologi – sider ved oss selv som kan fremstå både skremmende og avskyelige når de ikke er forstått og utviklet.

I maskulin veiledning for menn har Torstein en spesiell evne til å møte alt vi selv ikke ønsker eller klarer å se på eller forholde oss til på en trygg og empatisk måte. Han kan bidra med øvelser og guiding mot å bli en fullstendig mann som oppleves som en trygg tilstedeværelse av andre, som en tiltrekkende og sexy partner for kvinner, og som mer fri og fornøyd i rollen som mann og i seg selv.

Pris: En time på 60 minutter koster kr. 1000,- og 90 minutter kr. 1300,-
Veiledningspakke: 5 timer à 60 minutter kr 4100,- / 5 timer à 90 minutter kr 5300,-
Ta kontakt om du har dårlig råd og så finner vi en løsning.
Betaling skjer fortrinnsvis med faktura, men annet kan avtales.
Avbestilling senest 24 timer før avtalt time for å ikke betale for timen.

Avtal time enten på epost eller sms til 97079667. Og ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller ønsker å vite mer om meg. Avtal da gjerne tidspunkt for samtale på sms.