Veiledning i det feminine

Julie har lang erfaring i arbeid med kvinner og utvikling og fordypning av det feminine. Hun veileder kvinner spesifikt inn i denne dimensjonen i seg selv.

Å være kvinne er noe helt annet enn rollen og beskrivelsen samfunnet vårt har havnet i. For hvordan er egentlig min naturlige opplevelse av å være kvinne? Og hva er det feminine i meg og min kropp og mitt personlige uttrykk som rommer dybden av mitt vesen?

Julie er dypt dedikert til å skape trygge og lekne rom for utforskning, og har en spesiell evne til å romme det sårbare med mykhet, forståelse, empati og kjærlighet. Hun veileder deg inn i dypet av det å være kvinne bak alle fasader, forventninger og antakelser. For i dypet ligger kvinnekraften og urkvinnen i oss. Og for at det får uttrykke seg og modne, må vi utforske vår intensitet, sinne, kraft, seksuell energi og kaos. Slik utfordrer vi og går forbi de sosiale og individuelle blokkeringene, som “flink pike,” skam, avvisning, dømming og alt som ikke tillates. 

Resultatet er en kvinne som er trygg i seg selv og sitt feminine uttrykk, og som kjenner dyp forankring i hengivelse, kjærlighet, omsorg og kraft!

Pris: En time på 60 minutter koster kr. 1000,- og 90 minutter kr. 1300,-
Veiledningspakke: 5 timer à 60 minutter kr 4100,- / 5 timer à 90 minutter kr 5300,-
Ta kontakt om du har dårlig råd og så finner vi en løsning.
Betaling skjer fortrinnsvis med faktura, men annet kan avtales.
Avbestilling senest 24 timer før avtalt time for å ikke betale for timen.

Avtal time enten på epost eller sms til 46488648. Og ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller ønsker å vite mer. Avtal da gjerne tidspunkt for samtale på sms.