Spesialdesignet helgeretreat for par (ekslusivt pakketilbud)

Vi tilbyr et eksklusivt pakketilbud som inkluderer et helgeretreat for ett enkelt par med personlig veiledning i for- og etterkant. Slik får dere som par maksimalt ut av tiden hos oss og muligheten til personlig designet og tilrettelagt utvikling etter deres spesifikke ønsker og behov.

På ekslusivt helgeretreat hos oss får dere fullt fokus av oss og mye mer tid til direkte parveiledning sammen med tilrettelagte øvelser og utforskning både av individet og av paret. Det vil også være fokus på veiledning og samtale én-til-én med henholdvis Julie og Torstein for å se nærmere på rollen som mann og kvinne i parforholdet uten at partner er tilstede.

Som eneste par på Vakaheim får dere en egen etasje med soverom med vakker utsikt og eget bad til rådighet. Oppholdet og all mat er inkludert.

Tilbudet inkluderer 1 1/2 times veiledning (online om dere bor langt unna) i forkant av helgen, og deretter fire veiledningstimer i etterkant (på 1 1/2 time) for å følge opp og videreføre utviklingen som har funnet sted dere i mellom.

Ta kontakt om du ønsker å vite mer om hva vi kan tilby akkurat dere og for å finne en helg som passer. Pris for helgen er kr 29 500,- for paret med alt inkludert.

Se forøvrig siden vår om parutvikling for mer informasjon om våre perspektiver og arbeidsmåter.